English
Español
Français
Català

Qui som?

Som una empresa situada a Agramunt (Lleida) dedicada a la valorització de subproductes alimentaris no aptes per al consum humà per transformar-los en matèries primes per alimentació animal (farina de galeta, farina de llet, farina de iogurt i farina de caseïna).

Disposem d’una capacitat de tractament de 150.000 tonelades anuals. Els subproductes recepcionats poden ser subproductes líquids (gelats, iogurts, llets, sucs...) o subproductes sòlids ( farines, galetes, brioixeria, productes panificables, pastes...) que són transformats en matèries primeres per a pinsos animals.

En el procés de transformació aprofitem el 92,70% del producte entrant i només el 7,30% restant és destinat a d’altres gestors autoritzats.

Disposem d’una àmplia experiència del mercat fet que ens atorga ser la primera empresa d'Espanya dedicada a la gestió de subproductes alimentaris i a la valorització de subproductes líquids. Els nostres principals proveïdors són grans empreses dedicades a la fabricació d'alimentació humana que generen excedents durant el procés de fabricació.

Des de COPIRAL S.L partim del convenciment que la valorització és la millor solució en defensa del medi ambient perquè no es procedeix a la seva destrucció. Tanmateix som una empresa plenament conscienciada que aposta per l'ecologia i la sostenibilitat en totes les seves vessants.

Pels principals fabricants del sector alimentari contactar amb COPIRAL suposa convertir el problema del rebuig alimentari en un avantatge competitiu, escollint la solució optima per a cada tipus de subproducte.

La nostra història

Els inicis de l’empresa COPIRAL S.L es remunten al 1995, en el moment en que vam començar a cobrir les necessitats ambientals d’una marca líder del mercat en la producció de iogurts, iniciant-nos amb la retirada dels seus subproductes caducats i/o descartats a fàbrica.

Des del principi, hem estat aportant tota l’experiència i professionalitat del sector de la transformació dels excedents alimentaris a la resta de productors alimentaris.

Copiral
Cerdito
Copiral

Què fem?

Des de COPIRAL S.L no només oferim el servei de recepció de subproductes no aptes pel consum humà, sinó que també col·laborem amb els nostres proveïdors per poder implementar noves solucions adaptades als problemes que aquests puguin tenir amb la gestió dels subproductes.

La col·laboració PROVEÏDOR - COPIRAL, ens permet una major coordinació logística per la retirada dels subproductes del mercat, així com una millora en la selecció i gestió per reduir-ne els volums enviats a la deixalleria. Aquest fet ens permet incidir directament en la disminució de costos, complint així els requisits de reducció del malbaratament d'aliments que fa esmena la Llei de Transició Energètica.

El nostre departament tècnic i de logística pot coordinar-se directament amb magatzems o distribuïdors per externalitzar part de les gestions, buscant el transport més adequat en cada moment. Així mateix, procedim a la instal·lació dels equips més adients ( compactadors, containers, premses estàtiques...) i seleccionem els subproductes en origen, segons la solució més apropiada en cada cas.

Recepcionem els seus subproductes realitzant un procés de separació del qual obtenim envasos diversos (plàstic, cartró, film...) i producte alimentari. Aquest últim, després de rebre un tractament de deshidratació, es transforma en matèria primera per farines de consum animal.

Filosofia d'empresa

Gran sensibilitat ecològica i marcada filosofia social, ja que considerem que ambdós conceptes han de complementar-se i reforçar-se mútuament des d'una perspectiva integral.

Aquesta sensibilitat social es manifesta en la paritat laboral i la flexibilitat horària per recolzar la integració de persones al món laboral. La política de personal de la nostra empresa sempre ha estat encaminada en la implicació i la incorporació de la dona a la plantilla de COPIRAL S.L.

Política de qualitat · Español
Política de qualitat · Català
Política de qualitat · Français
Filosofia de empresa

Contacte i Situació

Esborrar
Adreça:
Ctra. de Tàrrega, 39 - 25310 Agramunt (Lleida)
Tel.:
973 390 604
E-mail:
copiral@copiral.com